Caroline Kos (1965)

Over mij           

Zolang ik mij kan herinneren ben ik nieuwsgierig naar mijzelf, naar mijn omgeving, naar de mensen om mij heen, hun levensverhaal. Waarom zij doen wat zij doen. Gecombineerd met mijn creativiteit heeft dat ervoor gezorgd dat ik mij breed heb ontwikkeld.

Naast mijn werk als kunstenaar heb ik jarenlang in de gezondheidszorg gewerkt op verschillende plekken met groepen en één op één, met creatieve middelen en beweging. Veel gezien, veel geluisterd en geobserveerd. Geleerd verder te kijken dan het uiterlijk, geleerd te luisteren naar wat gezegd wordt en wat er in de stilte gezegd wordt, geleerd te zien wat verborgen wordt gehouden. 

Tijdens mijn opleiding tot Kunstzinnig Dynamisch Coach begon ik mij steeds meer te verdiepen in de dynamiek van het lichaam. Ik merkte dat ik het liefst met deze dynamiek werk in coachingssessies omdat de taal van het lichaam een natuurlijk zuivere taal is zonder ruis en dat het tot prachtige resultaten kan leiden. Het lijkt altijd te kloppen.

Dit alles resulteerde in 2013 tot het starten van mijn eigen onderneming waarin ik werk als coach, cursussen aanbied en Reiki behandelingen geef.

 

Opleiding

 - Kunstzinnig Dynamisch Coachen Kleine Tiki Breda

- Geïnitieerd door Maria Vendrik in de traditionele Reiki methode volgens het systeem van Dr. Mikao Usui

- Healing en Zelfbewustwording School of Life Amsterdam

- Chakra Psychologie en Intuïtieve Waarneming School of Life Amsterdam

- Opgeleid tot yogadocent

- Creatieve Bezigheidsbegeleiding SKE Amsterdam

Mode Academie Charles Montaigne Amsterdam

 

 

 

 

 

Tot ziens!

Caroline Kos