Grondig en Krachtig

Caroline is een coach in hart en nieren; zo intens, grondig, bijna gretig in het observeren en aan de hand van je uiterlijk, lichaamstaal, stem en woorden doorgronden van wat er in je innerlijk omgaat... Ze is krachtig in haar coaching, maar aarzelt ook niet om haar zoeken en twijfels met je te delen. Verder valt haar soberheid op: een paar gekleurde cirkels in de ruimte, dat is alles wat ze gebruikt. Magisch!

Cisca Vroom – Vrijwilligerscoördinator in de zorg                                                                                     

 

 'Je bent een vakvrouw'

Roeland Frank Hoefsloot - Directeur en docent Kleine Tiki Breda

Verrassende nieuwe kijk

De coaching door Caroline heeft mij moed gegeven en meer vertrouwen in mijzelf, doordat zij in staat was mij een verrassende nieuwe kijk op mijn eigen verhaal en werk te bieden. Mede door haar warme en betrokken wijze van coachen, voelde ik geen weerstand en kon ik hiervoor open staan.

José Jansen – Coach en docent                                                                                                 

Helder en intuïtief 

Caroline is rustig en integer, kan scherp waarnemen en is helder in haar begeleiding. Ze heeft een goed ontwikkelde intuïtie die ze bij het coachen optimaal inzet. Tijdens haar coaching lijkt ze haarfijn aan te voelen welke vraag ze jou moet stellen waardoor je een volgende stap kunt zetten in je proces.

Uit eigen ondervinding weet ik dat Caroline super is in het coachen door middel van cirkels. Haar 'cirkel-coaching' gaf mij hele goede inzichten in mijn eigen wensen, beperkingen en obstakels die er waren bij mijn hulpvraag en het gaf duidelijk richting aan.

Bij Caroline ben je in goede en vertrouwde handen.

Ingrid Sleegers – Pedagogisch behandelaar en docent

Vraag achter de vraag

Door Caroline's manier van werken kom ik snel bij mijn gevoel en daardoor tot de kern. Ze herkent de vraag achter de vraag. Ook het visueel maken van mijn vraag werkte verhelderend.

Daan Jacobssen – Bankmedewerker

Afstemming en verbinding

Ik ben een denker met veel ideeën. Ik ben ook een twijfelaar. Dit kan enorm blokkerend werken. Het kost veel energie.
Als ik bij Caroline op de cirkels sta voel ik me direct in verbinding staan met mijn hoger weten, mijn innerlijk weten. Caroline stemt af op de energie van het lichaam. Ze gaat naar mijn idee de verbinding aan met de ander zonder woorden. Ze staat in goed contact met haar eigen lichaam en stemt af op de energie van de ander. Daarna voegt ze haar denken en inzicht in mensen toe.  En stelt dan de juiste vragen. Ik ben hierdoor in staat om me te richten op de signalen die mijn lichaam me geven. Sterker nog; de antwoorden die mijn lichaam me geven. Wat me ook opvalt is dat ik volledig mijn eigen keuzes kan maken zonder gestuurd te worden door de persoonlijke ideeën van de coach. Ik vind dit heel belangrijk omdat ik anders thuis toch weer zou gaan twijfelen aan mijn genomen beslissing of inzicht. Doordat ik me kan  afstemmen op mijn lichaam en innerlijk weten in een veilige setting gaat de ruis weg en kom ik tot mijn persoonlijke antwoorden.

Marjelein Biesheuvel – Leerkracht en cultuur coördinator basisonderwijs          

Reiki   

De stilte van jouw handen geven mij warmte en kracht. Zodat ik in deze stilte van jou het kan uitschreeuwen van voldoening. Omdat mijn pijn is stil gevallen.

Lenie Baanders - gepensioneerd